Thuisonderwijs in Nederland en Vlaanderen

auteur: Leah Witmond
omslag: Yetske van Niekerk, Sonja van Driel
illustraties: Lisa Witmond
fotografie: Lana Hogenstijn

ISBN: 90-807638-3-7

94 blz.
prijs € 15,- (+ € 3,50 verzendkosten)
Tot 15-8-2019 te koop voor slechts: € 12,50 (incl. verzendkosten)

Beschrijving
Hoe komt het dat sommige ouders niet kiezen voor regulier onderwijs, maar voor de heel persoonlijke aanpak van thuisonderwijs? Wat houdt thuisonderwijs precies in? Wat kunnen de gevolgen zijn voor de kinderen in hun volwassen leven?
Door op deze vragen antwoord te geven, voldoet Leah Witmond aan de al langer bestaande behoefte aan een Nederlands boek over thuisonderwijs.
In een maatschappij waarin school voor de meeste kinderen de belangrijkste plaats is om te leren, spelen vooroordelen ten aanzien van thuisonderwijs een rol. Zij probeert op subtiele wijze deze denkbeelden te nuanceren.
Zij gaat niet alleen in op de verschillende methodes van thuisonderwijs, maar belicht ook de financiële en juridische aspecten.
In dit belangwekkende en inspirerende boek schetst Leah Witmond een overzichtelijk beeld van de voor- en nadelen van deze bijzondere manier van opvoeden. Kiezen voor thuisonderwijs is een bewuste keuze voor een manier van leven. Een manier om je kinderen een opvoeding te geven die hen maakt tot evenwichtige volwassenen. Want leren doe je niet alleen op school, niet alleen thuis, maar leren doe je overal en altijd!

De Vereniging voor Thuisonderwijs, de NVvTO kan u helpen en vertegenwoordigen bij bv. de overheid ivm bv. nieuwe regelgeving.

Het Thuisonderwijsboek bestellen
U kunt dit boek bestellen via dit formulier. U krijgt per omgaande het boek met nota toegestuurd.

Naam en voorletters

Straat en huisnummer

Postcode

Plaats

Uw email

Opmerkingen