hoe het leven mij mis…

wind

auteur: Willem Wind
illustraties en omslag: Gerrit Steenbreker

ISBN 90.807638.1.0
NUR 749
Trefwoord: hoogbegaafd

88 blz.
prijs € 12,- (+ € 1,80 verzendkosten)

Beschrijving
Willem Wind (1958, Groningen) doet met dit boekje een handreiking aan al diegenen die ontdekken dat ze hoogbegaafd zijn. Vanaf het moment dat vermoed wordt dat er sprake zou kunnen zijn van hoogbegaafdheid gaan velen verwoed op zoek naar informatie. Ze stellen zich de vraag welk effect het heeft op de omgang met zichzelf en in de contacten met de omgeving.

Dit boekje wil je helpen jezelf te vinden op het moment dat het fenomeen hoogbegaafdheid je leven in een ander perspectief plaatst.
Gebruikmakend van voorbeelden, tips en anekdotes uit zijn eigen leven schetst Willem zijn omgang met hoogbegaafdheid. Hij maakt een beeld dat verhelderend en prikkelend is voor iedereen die met hoogbegaafdheid te maken krijgt.

Review

Ik heb dit boekje gelezen afgelopen vakantie. Mijn zoon is hoogbegaafd en dat heeft zijn praktische hobbels gehad en nog steeds. Willem Wind heeft hiermee een heel mooi boek geschreven. Vanuit zijn eigen ervaring, zo uit de pen en heel praktisch. Aanrader voor iedereen die een hoogbegaafde in zijn relatie heeft zitten niet alleen privé maar ook werk en meer kwaliteit uit die relatie wil krijgen. Het leven is immers zo de moeite waard. Groet Walter Franssen.